Om Youtube 2 Mp3

Youtube2mp3 skapades för att göra det enkelt att ladda ner Mp3-låtar och musik från Youtube och andra videosidor. Vi stöjder de allra flesta kända videosidorna och kan således erbjuda ett enormt utbud.

Varför måste man ha Java installerat?

Java måste vara installerat för att tjänsten ska fungera. Andra liknande sidor använder en annan funktion som kräver enorm serverkapacitet. All data som behandlas genom vår tjänst sker hos klienten (dig) medan andra processar alla nedladdningar från servern. Detta betyder att vi är helt obegränsade när det gäller nedladdning och du kan ladda ner så mycket gratis musik, videor och mp3-låtar som du vill.

Hur mycket musik får jag ladda ner?

Du får ladda ner hur mycket musik du vill!

Vart lägger sig låtarna jag laddar ner?

Låtarna lägger sig i din lokala nedladdningmapp. Testa att söka på låtnamnet, högerklicka sedan på låten och kolla under rubriken "Plats". Där finns sökvägen till mappen där låtarna lägger sig efter nedladdning.

Jag kan inte ladda ner, vad kan vara fel?

Om du inte kan ladda ner låtar är det sannolikt för att Java inte är installerat på din datorn. Det kan hända att du även måste aktivera Java i din webbläsare. Det gör du genom att gå in på webbläsarens egenskaper/verktyg.

Är det lagligt att ladda ner med ert verktyg?

Vi tillhandahåller ett verktyg där du kan ladda ner gratis musik. Vilken musik du som användare laddar ner avgör du själv. Vi tillhandahåller inte själva musiken - endast verktyget. Att ladda ner upphovsrättsskyddad musik genom fildelning är olagligt, detta är dock inte fildelning. All musik som laddas ner med vårt verktyg finns redan tillgänglig i fullt lagliga kanaler. Det kan jämföras med om du skulle spela in en låt på ett band från radio. Detta får du göra för personligt bruk, men inte sprida vidare! Regeringen skriver följande om Kopering för privat bruk: "Bestämmelsen om kopiering för privat bruk innebär att man som huvudregel får framställa ett eller några få exemplar av ett verk till sig själv, sin familj eller sina vänner." Källa: Regeringen.se

  • Många format

    Alla populära format som FLV , AVI , Mp4 , Mp3 , AAC är tillgängliga.

  • Ingen väntetid

    Ladda ner utan att behöva vänta. Direkt nedladdning av musik!

  • Många sidor

    Stödjer nedladdning från över 100 videosidor som youtube med flera.